Мартина Огнянова, годеницата на  Учиндолеца  не може да скъса  с

...
Мартина Огнянова, годеницата на  Учиндолеца  не може да скъса  с
Коментари Харесай

Бившата на Слави яко закъса за пари

Мартина Огнянова, годеницата на  Учиндолеца  не може да скъса  с мизерията. Танцьорката, се омъжи за Коко Колев. С който се залюби до момента в който към момента се водеше избраница на Дългия. С треньора са женени и са родители на три деца. Но не им е елементарно да отгледат отрочетата си.

След като разпродаде повече от първокласните си тоалети Мартина посегна да разпродава и бельото си от предприемача. Че дори и гащите си и чорапогащите. Които не са носени и са опаковани грижливо в истинската си опаковка. Варненката ги разгласи за продажба в една от групите на Facebook за аксесоари и облекла.

Мартина  ги пазела като благ спомен за това време когато живяла като милионерша, а на онлайн пазара им търси цена от по 80 или  100 лв. за численост. Явно когато е напускала Слави прозорливо си е стегнала багажа и си е прибрала всичките дарове от шоумена, напускайки палата му.

Само поради балерината от Варна Трифонов издигна грандиозния си дворец, в който се надяваше да свие фамилно гнездо. Но Мартина Огнянова се раздели с него малко преди откриването на  пет етажната постройка на учиндолеца. Напусна го  и го орезили пред всички. След като му изневери с Коко Колев, треньора си  по бокс. За който се омъжи и му роди Матео, Лука и Нико. Блондинката избра любовта пред живот  като любовница на Дългия. За който призна, че я е разплаквал не един път.

Инфо: Ретро

Тагове: new Мартина Огнянова бившата избраница на Слави Мартна Огнянова мизерия танцьирката Мартина от " Магаданс " Мартина си разпродава бельото
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР